Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| SOYLE.NET & BiZiMMEKAN.COM GÜNCEL HELP KADROSU (AĞUSTOS 2020)
IRC Network • IRC.Soyle.Net 6667 or 7000 IRCd/Svs Destek Odası • #Help Departman'ın Barındırdığı Birimler • #mIRCHelp , #OperHelp, HalfOper
- IRCdaemon/Services SoyLe.Net #Help Departmanı Yönetimi
- SoyLeNET #Help Founderi [ Kurul Başkanı ] Kenan Help Manager [Help Genel Koordinatörü ] SimHa Help Master [ Birimler ve Genel Takip Sorumlusu] Esin,Edanaz Help Developer[ Help Master Yardımcısı ] xwerswoodx(Coder) Help Sop [ Birimler Yöneticileri ] DicLee,SpEeDy Help Asistan [ HelpSop Yardımcıları ] BeLLa, Grandbey, Ndn Kıdemli Helper [ Başarılı Helperler ] Katre, Splenomegali, RouTe, CuTeVaGRaNT, MeriS Helper [ Helper's Üyeleri ] nokia, PamukprenSes, KhalidBinWaleed, Mina, Cash, ZaiL, Sparrow
KaranLIK, Murat, Kyoshi, Lokman, ZindaN, sorunsuz, AcıLı
Destina, Ruhsuzkiz, Fırtına, Sukeyna, inefable, Lanetly, Sessiz
ZamaN, Suqunet, Dexter, Gulzade, Ayaz, Kai, GÖKTÜRK,
AcImasIz, Lavinya, Ugur, VirguL, BozKurt - HelpStajyer [ Helper Adayları ] Lycra, Sudamlası, CrixuS, adıqe, ^^DeSTRoYeR^^, izmirLi-Ozi - IRCdaemon/Services SoyLe.Net #Help Departmanı Görev Dağılımı - Help Founder [ System Owner ] Kenan Help Genel Koordinatörü SimHa Departmanlar Genel Sorumlusu Esin,Edanaz Egitim Genel Sorumlusu Esin Eğitmen Ekibi Esin, Grandbey, Edanaz, SpEeDy Eğitmen Adayları - Help Sinav Genel Sorumlusu SpEeDy Svsdesk Kanal Sorumlusu Edanaz Helper's Kanal Sorumlusu Meris, Ndn mIRCHelp Kanal Sorumlusu xwerswoodx(Coder) HalfOper Sorumlusu BeLLa Halfoper Ekibi SpEeDy, Ndn, DicLee, Sukeyna, Suqunet, GÖKTÜRK
------------ #Help: IRC/daemon (/helpop ?, /version) ve Services (/helpserv help) hakkinda destek verilmektedir. OperServ ve StatServ user bağlantılı değildir, yardım verilmemektedir. [/SIZE] #Helpers: Helper- Hostuna sahip kullanıcıların girebildiği istişare ve bilgilendirme kanalıdır. #Svsdesk: Soyle.net ve barındırdığı tüm IRC tabanlı sunuculara bağlantı sağlayan kullanıcıların girip IRC/d hakkında Soru/cevap yapabilme imkanı sağlayan kanaldır. #Egitim:Help departmanında barınan Helperlerin Genel anlamda eğitim ve konu hakkında bilgilerine BOT üzerinden erişim sağlama kanalı. #HelpSinav: #Help departmanın Helper(yardımcıKullanıcı) olabilmek için gerekli mülakatın yapıldığı kanaldır. #Helpteam: #Help departmanı bireysel Eğitim kanalıdır. #HelpSop: #Help departmanı - HelpAsistan/HelpSoperatör/HelpMaster ve HelpManager- kullanıcıların barındığı iletişim kanalıdır. (GLC-Help bu kanaldan yönetilmektedir) #Halfoper: Soyle.Net Oper Yetiştirme Departmanı / İletişim Bot Kontrol Kanalı #Mirchelp:Hertürlü Mirc&Script sorunları hakkında işlem ve bilgi alınabilen kanaldır. #Helpmaster:Help üst yönetim kanalıdır. Help Bünyesinde Kullanılan Botlar: GLC-HELP:Help komutları soru -cevap/eğitim ve Help kanalı sorumlu botu. IRCSystem: #Help komutları soru-cevap eğlence/oyun/çalışma botu. |