|
NorthernLights Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Şöyle söyliyim o zaman; Unreal 3.2 diye bir sürüm var. Türkçeleştirilmiş ve shell firmalarının peynir ekmek gibi sattığı bir ircd yazılımı. Yani sunucuya girdiğinde o yazılımı kullanıyorsun diyelim. Unreal 3.2'yi ben 2004'te kurmuştum. O kadar çağ dışı, geri kalmış bir yazılım. Burayı geçelim, genelde spy adı ile geçen bir modülü var. Bu modülle sen özelde bir başkasıyla konuşurken, sunucu yetkilisi senin özelde yaptığın görüşmeleri çatır çatır izliyor. Kişisel gizliliğin sıfır. Sunucuya girer girmez onların istediği kanala zorla sokulursun. Tabi önce karantina kanalına alıp bot olmadığına kanaat getirirler, sonra sokmak istedikleri kanallara sokarlar. Webden girersen cart diye radyo açılır. Sen dinlemek istiyor musun? diye soran olmaz. Teknik olarak bir çok hizmeti veremezler çünkü sunucunun yazılımları desteklemez.
Öyle yani Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Bu sefer anlaşılır oldu mu? Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 16:42 -->-> Daha önceki mesaj 16:41 -- Altyapısı olmayan hiçbir yönetim iyi hizmet veremez. Kusura bakmayın da özel okuma modülü aktif bir sunucunun yöneticilerinin iyi hizmet verdiğini söylemeyin Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Evet anladım bana bunları anlatıp aydınlattığın için minnettarım dndmsms