Cevap: Arda Turan: Galatasaraylı Arda'yı herkese göstereceğim.
| Süveyda Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Sözünü dinleyip bir daha asla katiyen Berkay dinlemicem söz veriyorum Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Valla ben oturup kendisinin ağzından dinlemedim futboldan anlamayan Bi magazin sever olarak konuşuyorum ön yargı yapacağım bir şey yok karısı tınlamamış ki bahane ben sadece kendi görüşümü yazdım iyi Bi futbolcu başak şehire gittiğinde üzülmüştüm ama umarım özel hayatından daha çok soruyla konuşulacağı bir dönem olur Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 13:50 -->-> Daha önceki mesaj 13:50 -- Sporuyla*
| Ahaha dinleyeceginden eminim Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. )
Umarim dedigin gibi olur. Fatih Terim Galatasaray icin buyuk bir degerdir. Ve Arda icin cok buyuk risk aldi. Gerek yonetime gerek de belli kesim taraftara karsi. Ben Arda’nin gozlerinde o heyecani gordum o bu sansi kotu degerlendiricek birisi degil umarim dedigin gibi sporu ile konusuruz. Magazinci seni Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. )
__________________ ~ Unutamazsin dedigin kelimenin icinde ki harfleri bile unutuyorum.. |