Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06 Ağustos 2020, 13:50   #15
Süveyda
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Arda Turan: Galatasaraylı Arda'yı herkese göstereceğim.

Domain Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Bekarken hangi erkegin yurumedigi kiz kalmadi? Bu gecerli bir sebeb degil.
Bence Berkay’in sarkisi cikinca da dinleme. Keza oda caner erkinin esi ile avm de wc de neyse.
Arda’nin olayini ben kendi agzindan dinledim. Oyle basina lanse edildigi gibi bir olay yok.
Hastaneye silahla gidilme mevzusunda Berkay’a eger yaptigimi dusunuyorsan beni vurabilirsin dedigini biliyorum. Galatasaray’dan ayrilmasinin kulup ile bir alakasi yoktu. O donemde magazin basini, spor basini Arda’nin uzerine cok geliyorlardi ve bunu haber yaplari icin belli kesimlerin bazi gazetelere mansetler attirdigini Ardayi yiprattigini zaten soylemeye gerek yok. Dediklerimin sende bir dusunce degisikligine yol acmayacagini biliyorum da ne olursa olsun her insan hata yapar. Arda da yapti bedelini odedi. 2.ci bi sansi hak ediyor kanimca.

Sözünü dinleyip bir daha asla katiyen Berkay dinlemicem söz veriyorum
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Valla ben oturup kendisinin ağzından dinlemedim futboldan anlamayan Bi magazin sever olarak konuşuyorum ön yargı yapacağım bir şey yok karısı tınlamamış ki bahane ben sadece kendi görüşümü yazdım iyi Bi futbolcu başak şehire gittiğinde üzülmüştüm ama umarım özel hayatından daha çok soruyla konuşulacağı bir dönem olur

--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 13:50 -->-> Daha önceki mesaj 13:50 --

Sporuyla*

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver