Cevap: Dünyaca ünlü model Kate Moss, bikinili görüntülenmekten kurtulamadı
| NorthernLights Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Çoğu Türk kadını 10 basar bunlara Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Sabah ellerini yüzlerini yıkadıktan sonra çıksınlar kameraların karşısına, bir tanesi bile kalmaz vallaha Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Sabah beraber kalkıp yan yana fotoğraf çektirseniz emin ol onun yüzüne bakan çıkmaz Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Ben magazinin abarttığı ünlülerin hep makyajsız hallerini ararım google'da. Gördükten sonra üzerini çizer geçerim Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. | Türk Kadını Her Zaman Asil Ve Güzeldir Bu Bir Gerçek Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Ben Asla Böyle Ünlülerle Falan da fotoğraf çektirmem dikkatimi bile çekmiyorlar Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Şu konu da ayniyiz bende googleden hep bakıyorum makyajsız hallerine Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |