Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02 Ağustos 2020, 14:27   #23
KaNKa
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: IF-Kral Çıplak 20. Hafta Konuğu *KaNKa

Hesna Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Hakli,
Hemen sorumu soruyorum.

• Bir evli olarak, sevgili bekarlara tavsiyelerin nelerdir @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]?
  • Yemek yapmayı severim demissin, en iyi yaptığın yemek hangisi?
  • Gidip görmek istediğin, "içimde kaldı be!" dediğin bir şehir var mı?
  • Hiç kamp yaptin mi? Başına gelen ilginç bir olay oldu mu? Varsa bizimle paylaşır mısın?
  • Ve son olarak; vakti zamaninda Trump "ben herkesle iyi geçinmek istiyorum" demiş, bunu okuyunca ilk ne düşündün?

Tesekkur ederim.😊

Seve Seve Cevaplıyım

Bir evli olarak, sevgili bekarlara tavsiyelerin nelerdir ?
Sakın evlenmeyin dermişim Evlenin bir an önce. Evlilik iyidir. İnsanın hayatını düzene sokar. Ve Evlenecegınız kişiyi iyi tanıyın. Dedikleri gibi nikahta gerçekten keramet var.

Yemek yapmayı severim demissin, en iyi yaptığın yemek hangisi?

Aslında bir çok yemekte iyiyim. Özellikle Fransa Ve Meksika Mutfağı konusunda. Bana göre en iyi yaptıgım yemek Brioche ama arkadaşlarıma göre ise Nachos
Gidip görmek istediğin, "içimde kaldı be!" dediğin bir şehir var mı?
Trabzon Ve İzmir. Trabzon Yeşilliği ve dogasıyla her gidişimde ayrı sevmişimdir. İzmirse sosyal hayatı ile hep dikkatimi cekmiştir.

Hiç kamp yaptin mi? Başına gelen ilginç bir olay oldu mu? Varsa bizimle paylaşır mısın?

Çok Kamp yaptım bir çok şehirde ama en güzeli Hakkari Sümbül de yaptıgım kamptı Askerden Önce Sarı Ömerlerlerle tanıştıgım gün.

Ve son olarak; vakti zamaninda Trump "ben herkesle iyi geçinmek istiyorum" demiş, bunu okuyunca ilk ne düşündün?
Benim için söylemiiş o sözü

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver