Bizden destek istediğinde destek oluruz dedik, conf dosyalarımızı istedin. Conf dosyalarını hazırlamak yerine, hazıra konma peşindeydin mesela? Yardım isteyen herkese yardım ettik.
Bende ego olsa, egomu tatmin edecek paylaşımlar yapardım. Paylaşımlarıma bakarsan ego yoktur.
Karalamaya değecek bir şey yok ortada.
Belgenizi işleme aldığınıza dair bir belge yayınlayın ona da OK diyeceğim. Var mı?
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Yoksa yok ben vakıf diye salaldım özür dilerim, vakıf paylaşımlarımı sildiriyorum de kurtul bence. Bana geldiğinde sana da açıkladım. Bir şey geliştireceksen, her türlü destek oluruz ama hazıra konmaya pek karşılık vereceğimizi sanmıyorum.
Umarım artık hatanı anlarsın.
|
OKK Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Arkadaşım sen egonun esiri olmuşsun, merak etme belgemizi işleme almasaydık Vakıf kuruntuluğu yapmazdık
Biz sizin gibi geliştirici insanlardan destek olmanızı beklerken siz bizi karalamak için elinizden geleni yapıyorsunuz. Bizim yaptığımız hizmeti karalama kampanyası başlattıysanız söyleyin bilelim bu konuda burada üzerimize düşeni yapar paylaşımlarımızı keseriz kimsenin başına dert olmayız, bu yazılar mutlaka herkes tarafından okunur ve kimin haklı kimin haksız olduğu, kimin hizmet kimin köstek olduğu ortaya çıkar. Takdiri sen değil araştırıp hakikati öğrenenler vereceklerdir.
|