Ben KiwiIRC paylaşımında prawnsalad'dan ya da KiwiIRC'nin github hesabından bahsedildiğini görmediim? Madem emeğe saygın var, yazılımcısından ve gerçek github hesabından da bahset?
Ayrıca ne kadar komik olduğunu anlatamam... Forumdaki mesajlarımı araştırırsan, KiwiIRC üzerine giydirme yapıp fahiş fiyatlara satanlara gerekli cevabı verdiğimi görürdün.
"Türk" kelimesiyle bir alıp veremediğim yok, konuyu başka yerlere çekme. Ben Türk oğlu Türk'üm. Türk'ün böyle saçma sapan sebeplerle karalanmasına karşıyım. Şimdi ben gidip seni prawnsalad'a şikayet etsem, adam, demekki Türkler benim uygulamamı araklayıp dağıtıyor demeyecek mi? Senin kafan bu kadar bile çalışmıyor bak?
Benim ve benim gibileri görürsen, otur şükret. Ben bu forumda çok sahtekarlığa karşı çıktım. Senin gibi yeni yetmelerin saçma sapan hareketleriyle bana bir şey olmaz.
Ayrıca vakıf diyorsun ya, vakıf olduğunun kanıtını bana resmi olarak gösterir misin burada? Vakıf senedini paylaşır mısın? Bekliyorum.
|
OKK Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
TurkDevOps hiçbir açık kaynağı kopyalayıp biz yaptık diyerek dağıtan değil, tüm yazılımları sahiplerini işaret ederek dağıtan bir kuruluştur. Türk kelimesinden rahatsız oluyorsanız bu sizin sorununuz hangi kuruma hizmet ettiğiniz bizi hiç ilgilendirmez. Eğer bir emeğiniz varsa karşılığını hakederek almışsınızdır. Ancak biz kimsenin yazılımına katkımız olmadığı halde biz yaptık demeyiz eğer katkımız olursa da havasını atıp parasını saymaz, gönül rahatlığıyla paylaşırız.
Ayrıca hiç merak etmeyin zamanı geldiğinde insanlara kurulum hizmetini ücretsiz dağıtmaktan memnuniyet duyarız.
Şimdi kime katkınız olduysa gidip bizi şikayet edebilirsiniz, eğer ki bir hatamız yada bir yanlış durumumuz olursa bahsettiğiniz yerlerden uyarı alırız, yok herhangi bir yanlışlık yapmadıysak bizleri itham ettiğiniz suçlamaları geri çeker bizden özür dinlersiniz.
TurkDevOps Vakfı açık kaynak yazılımları destekler, paylaşır, dağıtır. Gerek katılımcı olarak gerekse destekçi olarak, sizi neden bu kadar rahatsız ettiğini anlamış değilim. Bana sorarsan öfkeni yanlış yerde değerlendiriyorsun madem açık kaynak hırsızlarına bu kadar düşmansınız haydi öfkenizi onlardan çıkarın da görelim
Ama bunu yapamazsınız, çünkü sizde onlar gibisiniz, ve yakında siz ve sizin gibileri gereken cevabı alacaklar. Bu konuyu uzatmak ircforumlari sahiplerine ve yöneticilerine ve üyelerine saygısızlıktan başka birşey değildir. Bir sorununuz varsa bana ulaşın, sorun çıkardıysak düzeltmesini biliriz @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] öfkeniz egonuza hizmet etmesin
|