Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28 Temmuz 2020, 17:19   #437
Hesna
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Öğrendim ki ?

Alıntı:
Bir mekanda, iş yerinde veya dediğimiz gibi arkadaş ortamında tanıştınız. İlgilenen bir erkek sorular sorar. Bakınız bu nokta son derece önemli, altını çizerek belirtiyorum, gerçekten ilgilenen bir erkek kadını anlamaya çalışır, sırtlan erkek ise avlamaya çalışır. Bunu biraz açıklayalım: İlgili erkek kadının karakterini, mizah anlayışını, aldığı eğitimi, yaşam tarzını anlamaya çalışır çünkü kadına karşı duyguları vardır ve erkeğin savunma mekanizması gereği bu duyguları güvenilir olmayan bir kadına açmak istemez. Önce şunu anlamaya çalışır: “acaba bu kadın benim duygularımı açabileceğim güvenilir birisi mi?” Bunu anlamanın tek yolu size sorular sormak veya ortak tanıdıklarınız var ise onlardan sizinle ilgili bilgi toplamaktır. Her iki yolu da dener. Öte yandan uzmanlık alanım olan sırtlan erkek size soru sorma gereği duymaz; çünkü sadece cinsellik yaşamayı hedeflediği bir kadının karakteri, aile yapısı veya iş hayatı onu bir gram olsun ilgilendirmez. Zaten birkaç hafta içinde ortadan kaybolacağı için bu konulara girerek vakit kaybetmesine gerek yoktur!

Ilgilenen erkek & Sırtlan erkek sjsjsjs

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver