Adama Zorla Ayasofya Paylaşımı Attırdık :)
İnstagramda Kurtlar Vadisi ile.ilgili bir sayfam.Sayfayı ciddiyetle yönettiğim için bazen sanatçılarla denk gelebiliyoruz. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Hakan Boyav ' ı severim.Kibri olmayan dürüst bir abimizdir.Daha önce instagramıyla ilgili bozun sorunlar olmuş, yardım etmeye çalışmıştım.
Kendisi daha önce başka dizi ve filmlerde ve sonradan Kurtlar Vadisi Pusu da Kara karakteriyle baya ünlenmişti.Şuanda sanirim Payitaht Abdulhamit dizisinde Mahmut Paşayı oynuyor.Milliyetçi bir abimizdir.Bugün instagramda gezerken profiline denk geldim ve Ayasofya ile ilgili birşey paylaşmadığını farkettim.
Sonra bi yazayim dedim ve aramızda geçen diyaloglar 😄 Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
- Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
- Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
__________________ mazafaka |