Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14 Temmuz 2020, 15:07   #3
Hesapsiz33
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: SpamFilter Yardım Lütfen

Zadrich Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Kod:   Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
menu menubar,channel,query { .- .» OTO Kelime SpamFilter ..Ac:.enable #sp | .echo -a 4OTO Kelime SpamFilter Koruması Açıldı. ..Kapat:.disable #sp | .echo -a 4OTO Kelime SpamFilter Koruması Kapatıldı. .- } #sp on alias _spamrx { return $replacex($1-,a,[aA@4æàáâãäåÀÁÂÃÄÅÆ],b,[bBß],c,[cçÇ],ç,[cçÇ],Ç,[cçÇ],e,[eE3ÆèéêëÈÉÊË€£],g,[gğĞqk],ğ,[gğĞqk],Ğ,[gğĞqk],ı,[ıIiİ1I!ÏïîÍíÌìÎî],i,[ıIiİ1I!ÏïîÍíÌìÎî],İ,[ıIiİ1I!ÏïîÍíÌìÎî],k,[kqğĞg],m,[mw].?,l,[Iıl1],o,[ÒóôõöÒÓÔÕÖoQ0øOöÖ],ö,[ÒóôõöÒÓÔÕÖoQ0øOöÖ],Ö,[ÒóôõöÒÓÔÕÖoQ0øOöÖ],u,[uüÜÙÚÛÜ],ü,[uüÜÙÚÛÜ],Ü,[uüÜÙÚÛÜ]) } on *:text:*:#spam: { if $regex($site,/(Root|admin|ircop|oper|techinal|help|dj|founder|radyo|op|sop|supervisor|owner|guvenlik|chanserv|sales|nickserv|helper|helpdesk|helpsop|yonetim)/i) { return } if $istok(#Muafkanal1 #Muafkanal2 #Muafkanal3,#,32) { return } .hinc -msu10 # $site 1 if $hget(#,$site) >= 2 { spamfilter add p block - 4ÖZELDE_SALDIRI_GİRİŞİMİ! (^|\s|\b) $+ $_spamrx($strip($1-)) $+ ($|\s|\b) | timer 1 60 /spamfilter del p block - 4ÖZELDE_SALDIRI_GİRİŞİMİ! (^|\s|\b) $+ $_spamrx($strip($1-)) $+ ($|\s|\b) | msg #güvenlik 2OTO 1 Dakikalıgına SpamFilter Alındı: (^|\s|\b) $+ $_spamrx($strip($1-)) $+ ($|\s|\b) | .hdel -ms # $site } } #sp end

-
Kodum bu şekilde Kendimce birşeyler yazdım, Normal kanalda işlem görüyor örneğin #Sohbet kanalına
Yönlendirdiğim de aktif bir şekilde çalışıyor spama alıyor ve 1 dk sonra siliyor, lakin sorun şu #spam kanalında işlem yaptıramadım, amaç tekrarlanan kelimeyi spam'a almak Deneme Kelimesini Misal.
Şimdi diyeceksiniz zaten spam'a düşmüş ama 534'ten spama düşüyor 123 oldumu düşmüyor ve karışık rakamlar geliyor kimisi takılıyor kimi takılmıyor takılan kısımlardan Deneme kısmını alıp spam'a almak istiyordum böyle birşey yapmaya çalıştım
-
#Spam kanalı mesajı Şekli
Kod:   Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
[21:04:05] <irc.xxx.com> (Spam) [PRIVMSG] Zadrich -> Zady : Zady Deneme 534

-
Yardımcı olursanız çok sevinirim.

spamfilterden pek anlamıyorum ama bu iki linkteki paylaşımlara bak istersen belki kafanda bir fikir oluşur.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

text eventinin altına kanala spamı yazan ismi eklemeniz gerekiyor herhalde
sunucu ismiyle yansıtılıyorsa onu yazın
yok eger [spamfilter]: mesaj vs yazıyorsa eger sunucu.com yerine [spamfilter] yazıp deneyin birde

on *:text:*:#Spam: {
if $nick == irc.sunucunuz.com) {

on *:text:*:#Spam: {
if $nick == [spamfilter]) {

kanala yansıtan rumuz veya sistem ismi her neyse işte onu yazın
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Konu Hesapsiz33 tarafından (14 Temmuz 2020 Saat 15:17 ) değiştirilmiştir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver