Kod: Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
menu menubar,channel,query {
.-
.» OTO Kelime SpamFilter
..Ac:.enable #sp | .echo -a 4OTO Kelime SpamFilter Koruması Açıldı.
..Kapat:.disable #sp | .echo -a 4OTO Kelime SpamFilter Koruması Kapatıldı.
.-
}
#sp on
alias _spamrx {
return $replacex($1-,a,[aA@4æàáâãäåÀÁÂÃÄÅÆ],b,[bBß],c,[cçÇ],ç,[cçÇ],Ç,[cçÇ],e,[eE3ÆèéêëÈÉÊË€£],g,[gğĞqk],ğ,[gğĞqk],Ğ,[gğĞqk],ı,[ıIiİ1I!ÏïîÍíÌìÎî],i,[ıIiİ1I!ÏïîÍíÌìÎî],İ,[ıIiİ1I!ÏïîÍíÌìÎî],k,[kqğĞg],m,[mw].?,l,[Iıl1],o,[ÒóôõöÒÓÔÕÖoQ0øOöÖ],ö,[ÒóôõöÒÓÔÕÖoQ0øOöÖ],Ö,[ÒóôõöÒÓÔÕÖoQ0øOöÖ],u,[uüÜÙÚÛÜ],ü,[uüÜÙÚÛÜ],Ü,[uüÜÙÚÛÜ])
}
on *:text:*:#spam: {
if $regex($site,/(Root|admin|ircop|oper|techinal|help|dj|founder|radyo|op|sop|supervisor|owner|guvenlik|chanserv|sales|nickserv|helper|helpdesk|helpsop|yonetim)/i) { return }
if $istok(#Muafkanal1 #Muafkanal2 #Muafkanal3,#,32) { return }
.hinc -msu10 # $site 1
if $hget(#,$site) >= 2 { spamfilter add p block - 4ÖZELDE_SALDIRI_GİRİŞİMİ! (^|\s|\b) $+ $_spamrx($strip($1-)) $+ ($|\s|\b) | timer 1 60 /spamfilter del p block - 4ÖZELDE_SALDIRI_GİRİŞİMİ! (^|\s|\b) $+ $_spamrx($strip($1-)) $+ ($|\s|\b) | msg #güvenlik 2OTO 1 Dakikalıgına SpamFilter Alındı: (^|\s|\b) $+ $_spamrx($strip($1-)) $+ ($|\s|\b) | .hdel -ms # $site }
}
#sp end
Kodum bu şekilde Kendimce birşeyler yazdım, Normal kanalda işlem görüyor örneğin #Sohbet kanalına
Yönlendirdiğim de aktif bir şekilde çalışıyor spama alıyor ve 1 dk sonra siliyor, lakin sorun şu #spam kanalında işlem yaptıramadım, amaç tekrarlanan kelimeyi spam'a almak Deneme Kelimesini Misal.
Şimdi diyeceksiniz zaten spam'a düşmüş ama 534'ten spama düşüyor 123 oldumu düşmüyor ve karışık rakamlar geliyor kimisi takılıyor kimi takılmıyor takılan kısımlardan Deneme kısmını alıp spam'a almak istiyordum böyle birşey yapmaya çalıştım
Yardımcı olursanız çok sevinirim.