Cevap: Ünlü sunucudan cinsel ilişki itirafı: Yaş ilerledikçe daha iyi oluyor
| NorthernLights Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Senin biraderin olacak seviyeye inemem haklısın. Cevapların da karakterinin zayıf olduğunu gösteriyor. Sen teklif gelirse kabul edebilirsin de, sana bu teklifin geleceğini pek sanmıyorum. Ben kabul etmem. Karaktersiz değilim. Yukarıdaki yazılarda rahatsız olan bir bayanın olduğunu görüyorsun. Hala bunun için özür dileyeceğine, pişmiş kelle gibi sırıtıyorsun. Gülerken de dilini çıkarmazsan sevinirim, laubaliliğe gerek yok.
Ben gördüğüm herşeyi yönetime raporlayan biri değilim, bir yanlış görürsem kendim uyarırım. Eğer karşımdaki gerçekten kafası çalışan, sözlerimi anlayan biriyse zaten kendini düzeltir. Eğer IQ olarak düşük ve anlama zorluğu çekiyorsa, çok fazla laf anlatmaya uğraşmam.
Bayanlara özel bir anket yap bakalım, senin bu cinsel içerikli magazin haberlerinden memnunlar mı?
Kimse uyarmıyor diye işin suyunu çıkartma. Bu yazımdan sonra da bayanlardan özür dileyip kendini düzeltmeye gitmeyeceksen, cevabına yanıt vermeyeceğim. Yeterince seviyene indirm rahatsız olan bayanlar için. Devamına gerek yok.
Kolay gelsin.
|
Haberde özür dilenecek bir şey yok. Rahatsız olan kadın haberin içeriğine girip yorum yazmaz. Çok basit. Eğer uyarılacak bir durum olursa yönetim uyarır beni. Kaldı ki her zaman bu türde haber paylaşmıyorum. Ayrıca senin uyarmaya hakkın yok. Sende burada kullanıcısın. Görmek istemiyorsan engellersin. Bu kadar basit. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
__________________ Kuleden Merkeze Selam Olsun Herkese |