Senin biraderin olacak seviyeye inemem haklısın. Cevapların da karakterinin zayıf olduğunu gösteriyor. Sen teklif gelirse kabul edebilirsin de, sana bu teklifin geleceğini pek sanmıyorum. Ben kabul etmem. Karaktersiz değilim. Yukarıdaki yazılarda rahatsız olan bir bayanın olduğunu görüyorsun. Hala bunun için özür dileyeceğine, pişmiş kelle gibi sırıtıyorsun. Gülerken de dilini çıkarmazsan sevinirim, laubaliliğe gerek yok.
Ben gördüğüm herşeyi yönetime raporlayan biri değilim, bir yanlış görürsem kendim uyarırım. Eğer karşımdaki gerçekten kafası çalışan, sözlerimi anlayan biriyse zaten kendini düzeltir. Eğer IQ olarak düşük ve anlama zorluğu çekiyorsa, çok fazla laf anlatmaya uğraşmam.
Bayanlara özel bir anket yap bakalım, senin bu cinsel içerikli magazin haberlerinden memnunlar mı?
Kimse uyarmıyor diye işin suyunu çıkartma. Bu yazımdan sonra da bayanlardan özür dileyip kendini düzeltmeye gitmeyeceksen, cevabına yanıt vermeyeceğim. Yeterince seviyene indirm rahatsız olan bayanlar için. Devamına gerek yok.
Kolay gelsin.
|
eiffel65 Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Aynı teklifi bana yapsa da bir şey ifade etmez, demişsin de hiç inandırıcı değilsin bunu kendinde biliyorsun bunu izah etmeme gerek yok. Bana böyle bir teklif gelirse de kabul ederim. Etmemeyi gerektiren bir sebebim yok. Teknolojiye gelince, benim ve muhtemelen bir çok kişinin beklentisi IRC ve ilişkili yazılımlarının teknolojik gelişmeleridir. Senin saçma sapan haber paylaşımlarını okumak için gelmedi kimse. diyorsun ve bunu MAGAZİN haberinin altına yazıyorsun. Demek ki haber ilgini çekmiş okumuşsun ki yazıyorsun :P Kendinle çelişme bari. Komik oluyorsun Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Biraderim kelimesini laf olsun diye söylüyorum zaten. O seviyeye gelemezsin. Evet duyar kasıyorsun aynı düşüncedeyim. Haber sitesi magazin sitesi değilse gider yönetime şikayetlerini dile getirirsin haber bölümünü kapatırlar. Forumda IRc kültürüne ait paylaşımlar, konular hala mevcut ve aktif. Oraya bakmak isteyen oraya bakar. Buraya bakmak isteyen buraya bakar. Teknoloji paylaşımları yapılabiliyor da haber ve magazin türünde paylaşım neden yapılamıyormuş ? Zamanında böyleydi diyorsun da hala böyle. Ücretsiz sitelerini tanıtanlar, forumlarını tanıtanlar ne ararsan var. Yani Bir çok insan IRCForumlari.Net'i dilediği gibi kullanabiliyor bunu da kimse inkar edemez. Burada IRC den olmayanlar insanlar da mevcut. Biz haber paylaşırken bir çok şeyi düşünüyoruz. Eğer varsa sıkıntın söylersin yönetime onlar gelir beni uyarır.
Sırf beğeni almak için yorum yapmana gerek yok.
|