03 Temmuz 2020, 00:20
|
#2 |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Cevap: Jehan Barbur RadyoKlasFm.Com'da !
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] öncelikle çok teşekkür ederim forum genelinde radyomuz paylaşımlarına desteğinden ve katkından ötürü.
Tüm forumseverlere keyifli forumlar ve iyi paylaşımlar diliyorum.
RadyoKlasFm.Com olarak sadece PR şirketleri vasıtası ile değil, özgün ve birebir diyaloglar ile yayınlarımıza hayat veren sanatçılara öncelikle önem verdiğimizi belirtmek isterim.
Yine bana göre çok değerli bir sanatçı bizlerle birlikte olacak. Güzel, keyifli bir sohbet olacağını düşünüyorum Jehan Barbur ile. Umuyorum sizler de bu güzel sohbete bizlerle birlikte eşlik edersiniz.
Biz hiç bir yayımcımıza, yayın doldurmak için konuk sanatçı ağarlatmadık. Bir Klasfm klasiği olarak hatta her konuk olan sanatçımızdan radyomuz ile alakalı kısa videolar rica ettik ve süper geri dönüşler aldık. Konuk sanatçılarımız ile alakalı paylaşım ve videoları Instagram hesabımızdan takip edebilirsiniz. Umuyorum Jehan hanımla da yine güzel bir sinerji oluşacaktır.
Herkese esenlikler, RadyoKlasFm.Com'u takipte kalın Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
| |