Konu: Çözüldü sockbot yardim
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30 Haziran 2020, 21:32   #3
Alper
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: sockbot yardim

sdsng Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Merhabalar,

Farklı bir konu açmak yerine mevcut konum üzerinden bir soru sormak istiyorum.

Aşağıdaki gibi botun özeline 10'dan fazla aynı kişiden gelen bir yazı dizisinde flood olarak algılayıp kendini +RD moduna aldırıyorum. Bu koda nickserv, chanserv veya X nickten gelen bir mesaj ise yoksay dedirtmek istiyorum. Bu konuda yardımcı olabilir misiniz?

Kod:   Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
if $2 == PRIVMSG { if #* !iswm $3 { if * iswm $4- { .inc -u3 $+(%,ozflood,.,$remove($gettok($1,1,33),:)) if $($+(%,ozflood,.,$remove($gettok($1,1,33),:)),2) > 10 { swbot privmsg $operchan Özel Flood Korumasi Aktif. $botnick +RD moduna alınmıştır. swbot mode $botnick +RD .timer 1 60 swbot mode $botnick -RD } else { write txt/kayit.txt - $date - $time - $remove($gettok($1,1,33),:) --> $remove($4-,:) }

Kod:   Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
if $2 == PRIVMSG { if (#* !iswm $3) && (* iswm $4-) { if !$istok(nickserv chanserv operserv x,$remove($gettok($1,1,33),:),32) { .inc -u3 $+(%,ozflood,.,$remove($gettok($1,1,33),:)) if $($+(%,ozflood,.,$remove($gettok($1,1,33),:)),2) > 10 { swbot privmsg $operchan Özel Flood Korumasi Aktif. $botnick +RD moduna alınmıştır. swbot mode $botnick +RD .timer 1 60 swbot mode $botnick -RD } else { write txt/kayit.txt - $date - $time - $remove($gettok($1,1,33),:) --> $remove($4-,:) }

Parantez ekleme çıkarma yapmadım ki aynı şekilde değiştirmen için. Bir parantezin eksik veya fazla olması sorun yaratabilir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet bizimmekan