Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11 Haziran 2020, 15:01   #15
AftieL
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: IRCForumları Üyelerinin Irkçılıkla İlgili Düşünceleri Nedir?

ben direk başlığa odaklanarak yukarıdaki cümleyi yazmıştım ama madem amerika hakkında açıklamada bulundun bu konudaki düşüncelerimide dile getireyim

amerika gerçekten ırkçılık içinmi ayaklandı hayır uzun süredir amerikanın karışmasını bekliyorduk zaten amerikanın kendi içindeki bazı kavgalardan dolayı malum fedin sahipleri aslında bir nevi amerikanın fetösü gibi elbette çok daha büyüğü çook daha tehlikelisi gerçek şu ki amerikanın içindeki ayrışma 11 eylülden sonra başladı bu zaman zarfında ilk etapta ilgilterede eli olan daha sonra amerikaya kayan sermaye sahipleri 11 eylülden sonra çin ve hindistana kaydı trumpun sonunu pek hayırlı görmüyorum olurda seçimleri kazanamassa kendi fanatik silahlı emekli asker vs takipçilerini sokağa dökecek gibi görünüyor trump olurda seçimi kazanırsa kenedy yolundan ilerleyecek gibi görünüyor umarım suikaste kurban gitmez çünkü aslında trumpun karşısındakiler demokrat kesim çoook daha tehlikeli Türkiye için en hayırlısı trump ile devam etmek amerikada birkaç sene önce silahlanma yasası ile ilgili kanunlar çıktı kendi taraftarlarını silahlandırdı olay patlak vermeden aylar önce silah satışları patladı mermi satışları %800 arttı 50 milyon kişiyi barındırabilecek kapasitede fema çadırları hazırlandı yani ayaklanma zaten bekleniyordu hazırlık yapılömıştı ve polisin biri siyahileri kışkırtmak için dizi adamın boğazında 5 dakika kameralı görüntü veriyor bunların hepsine tedadüf diyen gerçekten aklını peynir ekmekle yemiştir üstelik teyit etmedim ama duyduguma göre ölen zenci ile öldüren polis daha önce bir yerlerde birlikte çalışmışlar polisin eşi birde polisin yanındaki polislerden biri bilmem nerenin kabilesindenmiş vs yani aslında bunlar önceden tanışıksa olay basbayağı provokatif bir eylem halk bu kadar derin araştırmıyor amerika umrumdamı degil hiçbir zaman ortadoğudaki mazlumlar için ses çıkarmadılar birleşmiş milletler askerlerinin haitideki kızları tecavüz etmesini hamile bırakmasını umursamadılar fransa mesela ekonomik kriz gelene kadar afrikaya ne yaptıklarını hangi fransız umursadı

ama Allah büyük bu amerikanında avrupanında iyi günleri yaptıklarını çekmeden ölmesinler

bir dipnot düşeyim seçimlere kadar daha çok şeyler göreceğiz suikastler ifşalar amerikanın çalışma tarzı bu çünkü

Konu AftieL tarafından (11 Haziran 2020 Saat 15:11 ) değiştirilmiştir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver