Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09 Haziran 2020, 16:53   #1
CORDON BLEU
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
9 haziran 2020 terazi burcu yorumu

Terazi Burcu Günlük Yorumu Genel Durum
9 Haziran 2020 Salı yorumu : Haftanın ikinci gününde, aktif enerjinizden dilediğiniz gibi yarar sağlama şansınız var. İkili ilişkilerde sizi memnun edebilecek sonuçlar elde edebilirsiniz. Çekim gücünüzden de dilediğiniz gibi yarar sağlama şansınız var. Davranışlarınızın her açıdan belirleyici olabileceği bir güne giriyorsunuz. Dengelerin yeniden lehinize dönmesini sağlamanız çok da zor olmayacaktır.

Terazi Burcu Günlük Yorumu Aşk & İlişkiler
Terazi burcu bugün aşk & ilişkiler yorumu: Bugün, aşk ve ilişki hayatınızda ne gerekiyorsa onu yapmak isteyeceksiniz. Huzur ve mutluluk için geride kalmanız gerekiyorsa geride kalacak, adım atmanız gerekiyorsa adım atacaksınız. İmkansız olarak gördüğünüz aşka ulaşma isteğiniz çok fazla. Hislerinizin büyümesine müsaade etmelisiniz. Kendinizi engellememeniz gereken bir gün.

Terazi Burcu Günlük Yorumu İş & Kariyer
İş ve kariyer hayatınızda bugün, doğru ifadeler üzerinde odaklanmakta zorlanmayacaksınız. Adım adım ilerleyebileceğiniz bir güne giriyorsunuz. İstedikleriniz çok da uzağınızda değil. Kontrolü yeniden elinizde bulundurabileceğiniz bir gün. Başarıya adım adım yaklaşacaksınız.

Terazi Burcu Günlük Yorumu Maddi Durum
Terazi burcu günlük maddi yorum : Bugün, maddiyatla ilgili konularda kendinizi zorluk içerisinde hissedebilirsiniz. Tepkilerinizi doğru ayarlayabildiğiniz takdirde her şeyin daha da iyiye gitme ihtimali bulunuyor. Finansal kontrolü yeniden elinize almalısınız.

Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver