Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09 Haziran 2020, 10:20   #18
KaoS_04
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: SOHBETLAF.COM *** Top20 Şarkı Yarışması Duyuru ***

NorthernLights Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Öncelikle "Kardeş" kelimesini kullanabilecek samimiyetimizin olduğunu pek sanmıyorum. Yaş olarak da çok kullanabileceğini sanmıyorum. Burası global bir forum. Sadece dostlarınla paylaşmak istiyorsan, özelden devam edebilirsiniz. Herkese açık bir şey paylaşıyorsanız, herkese uygun paylaşmalısınız. Ya da böyle yorumlar alır, okursunuz.

Bir de rica edeceğim, yazılarımızda Türkçe konusunda hassas olalım. Ailenizle size başarılar.

Bu arada "Aile" domainini satmaya çalışıp, Google Analytics verilerini bile paylaşamayan adamın bana atar yapması da çok garip oldu
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Iste bende senin kişiliğini bilmedigim icin kardes diyorum
Biz yasa bakarak abi kardes demeyiz insanlığına bakip deriz Biz burada bir paylasim yapıyoruz da iste forumun keske boyle bir ozeligide olsaydi paylancoluk yapmwk icin yazmayin diye keske bir uyarida verseydi ozaman bi kadar yazma olmazdi
Benim turkcem pek iyi degildir sadece seningibilerine cvp verecek kadar vardir turkcem oda yeter bana google analytics senin gibi gerekesizler icin neden paylaşayım
bizi bilen biliyor zaten gelenegerekli bilgiyi atiyoruz sen kafani yorma

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet bizimmekan