Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09 Haziran 2020, 10:15   #16
NorthernLights
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: SOHBETLAF.COM *** Top20 Şarkı Yarışması Duyuru ***

Öncelikle "Kardeş" kelimesini kullanabilecek samimiyetimizin olduğunu pek sanmıyorum. Yaş olarak da çok kullanabileceğini sanmıyorum. Burası global bir forum. Sadece dostlarınla paylaşmak istiyorsan, özelden devam edebilirsiniz. Herkese açık bir şey paylaşıyorsanız, herkese uygun paylaşmalısınız. Ya da böyle yorumlar alır, okursunuz.

Bir de rica edeceğim, yazılarımızda Türkçe konusunda hassas olalım. Ailenizle size başarılar.

Bu arada "Aile" domainini satmaya çalışıp, Google Analytics verilerini bile paylaşamayan adamın bana atar yapması da çok garip oldu
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

KaoS_04 Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Öncelikle boyle soyliyeyim Konun nasil ne sekil acilacagini senden yada bir Baskasindan ogrenecek degiliz Kardes Biz birsey yapıyorsak yada yapmaya calisiyorsak dostlarımızın nasil hoşuna gidiyorsa o sekil yapmaya calisiyoruz ve arkadaşlarımizda en guzel sekilde yapıyor Sen kendi bilgilerini kendine Sakla Bizim en buyuk hediyemizde Boyle buyuk Bir aile ortami olmamız ve Delikanli gibi dostlarimizin olmasiidir Son olarwk bunu sana diyim ortada iyi yada kotu bir emek var once emege Saygin olsun Bir tesekur etmesini bil sonra yorumlarini kat sadece bu site icin degil herkes icin bunu yap emege Saygisi olmayan insanin kendisinede saygisi olmaz

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet bizimmekan