|
NorthernLights Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Köklü değişiklikler yapman gerekecek gibi gözüküyor Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Ben burada sunucumuzla alakalı bilgi paylaşırken, üst yönetimde bulunan 2 arkadaşıma daha gönderiyi paylaşıp, 3 kişi aynı fikirde olana kadar revizyon yapıyorum. Paylaştığın konuların biraz altında benim güncellemem var. Bakarsan ne dediğimi anlayabilirsin Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Gelişmek istemen güzel ama... Umarım daha iyi yerlere gelirsin.
|
Iste sitelerimizin arasindaki fark budur demeki bizde bir kisi birseye karar verir yapar ama Sizde daha 3 kisi bir konuyu duzeltmeye calisirsiniz
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Bence sen git kendi sitenle ilgili paylasimlarini yap onlara ozen goster. SEnin suan nasihat verdiğin hata hata kendini bilmislige atipta yol gosterdigin şeyi bizim arkadaslar o yolu giderken yapiyordu suan o yoldan donusleri yilarini aldi
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.