Köklü değişiklikler yapman gerekecek gibi gözüküyor
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Ben burada sunucumuzla alakalı bilgi paylaşırken, üst yönetimde bulunan 2 arkadaşıma daha gönderiyi paylaşıp, 3 kişi aynı fikirde olana kadar revizyon yapıyorum. Paylaştığın konuların biraz altında benim güncellemem var. Bakarsan ne dediğimi anlayabilirsin
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Gelişmek istemen güzel ama... Umarım daha iyi yerlere gelirsin.
|
KaLp~ Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] tabiki ozeniyorum kendimce zaten uye olma tarihime bakarsan anlarsin forumda yeni oldugumu gelistirebilirsiniz diyebilirsin ama ozenmedigimi kabul etmiyorum herkese saygim var yaptigim seyi hakkiyla yapip kendime ve sizlere saygimi gostermek isterim zamanla gelisecektik calismalarimiz tesekkur ederim yorumunuz icin dikkate alacgim Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |