Yok ben Kayserili değilim. Trakyalıyım. Şöyle anlatayım; "Yarışma" dediğin şeyin karşılığı değil bu yaptığınız. Buna eğlence dersin, program dersin, radyo aktivitesi diyebilirsin ama yarışma olmuyor. Ayrıca detay paylaşmıyorsunuz.
Birinciliğe gelince, bununla gururlanacak, eğlenecek karakterde biri değilim. Topic ile ya da foruma duyuruyla ünlü olmaya ihtiyacım da pek yok. Global anlamda voice aldığında halay çekeceğin yerlerde yöneticilik yaptım. Tanıyan bilen zaten biliyor.
Özetle, bir şey yapıyor ve konu açıyorsanız, biraz özenin, ne olduğunu bilin, buradaki insanları düşünerek tasarlayıp bilgi aktarın. En azından kendinizi geliştirin.
İyi eğlenceler size
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
|
KaLp~ Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Kayserili misin sen hemen ödül ne hahah Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. ödüL: birinci oluyorsun gururlaniyorsun egleniyorsun topice yaziyoruz forumda paylasiyoruz ünlü bir kisi oluyorsun :P herkes taniyor Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 06:41 -->-> Daha önceki mesaj 06:39 --
Gel sana 10 liralik tavuk döner ve ayran Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. 3 liralik degil bak Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 06:44 -->-> Daha önceki mesaj 06:41 --
Insallah canim unutma beklerim Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 06:47 -->-> Daha önceki mesaj 06:44 --
Iddiaya girelim mi ben senden iyiyim Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. ne dersiniz @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hanim Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |