Düşecek Projelik Domainler
Merhaba arkadaşlar.
Beğendiğim marka olabilecek domainleri listenin en başına yazdım.Domainler için işlem yapmadan önce kontrol ediniz.Bilindiği gibi en uygun backorder yapan site natro.com 'dur.Ancak %90 yakalayan site dropcath.com
DropChatch 'e üye olduktan sonra herhangi bir bankamatik kartı veya sanal kart ile tanımlama yapıp istediğiniz domaini backorder yapabilirsiniz.En önemli özelliği ise parayi peşin almıyor.Domaini yakaladıktan sonra yaklaşık 1 hafta mühlet veriyor.Tanımladiğiniz karta parayi yatirip alabilirsiniz. ouxl.com adlom.com ayruf.com hazza.com eniho.com epcod.com idmel.com dubge.com dubje.com evtug.com evusu.com fikap.com fosut.com noxez.com pukoc.com pusev.com ohnex.com tabex.com voyki.com jazof.com jexez.com jenur.com wawun.com hewez.com gugix.com dubyo.com okigo.com bieet.com qudiy.com xileh.com absuni.com bigibi.com binune.com bohori.com bruvar.com bovsun.com ceksem.com corket.com colkol.com cunled.com cuntay.com ekeset.com enebal.com enbiyo.com locoya.com loxroz.com lopsif.com gesled.com maybur.com markag.com pooplo.com poshis.com poptoc.com possay.com nohtim.com orelet.com noemic.com nurnak.com dendat.com deponk.com suzdes.com tibech.com utipal.com uyutak.com vlapin.com vafula.com voliol.com vogero.com revilo.com yarsin.com webtif.com webarz.com xixray.com webcey.com webtif.com
________________ adacik.com yemekz.com logoop.com cagrisim.com biletit.com loadapk.com genelic.com oynayim.com teksatis.com webreyiz.com onayiste.com ceppazar.com fareilaci.com hostsatis.com aciksacik.com teknikers.com turkoyunu.com tikliyorum.com saatdiyari.com yemekyaptim.com ruyayorumum.com kamuhaberci.com klasikpazar.com matematikce.com ucretsizdene.com sipariskayit.com aramaservisi.com hayirseverler.com ticareturunleri.com
________________ aksev.net okurr.net biturk.net sevdam.net gozgoz.net kelimem.net webssite.net indirimci.net tvservisi.net mobilkamu.net saatciniz.net kelimelik.net doktorkim.net opelservis.net ayakbakimi.net icerikyonet.net bedavacanlitv.net sevimlihayvanlar.net sunucuhizmetleri.net
__________________ mazafaka
Konu Yunus tarafından (09 Haziran 2020 Saat 03:37 ) değiştirilmiştir.
|