Tskler sizinde yüreklerinize sağlık..
--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 13:38 -->-> Daha önceki mesaj 13:37 --
Tskler che senınde yuregıne saglık
--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 13:40 -->-> Daha önceki mesaj 13:38 --
Tskler canım amin allahım isteyen herkese versin daha 2 yasında
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. ama dunyanın en guzel duygusu anne olmak.. Allahım onu bana hayırlı evlat benı de ona hayırlı bir anne eylesin ınsallah
--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 13:40 -->-> Daha önceki mesaj 13:40 --
Lavinia mm tskler canım.. Kankişinde bende öpüyorum..
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 13:41 -->-> Daha önceki mesaj 13:40 --
Syst3m tskler sizinde yüreğinize saglık
--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 13:42 -->-> Daha önceki mesaj 13:41 --
Tskler Furkan
--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 13:44 -->-> Daha önceki mesaj 13:42 --
Aslında baş harflerini koyu renkle yazacaktım belli olsun diye ama ben mobilim beceremedim o konuda bilgisi olan var mı koyu renk tıklayınca formul tarzı bir bırseyelr cıkıyor