Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04 Haziran 2020, 09:00   #3
Samet
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Muhabbet.Net Domain değerlendirme

NorthernLights Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Merhaba,

Gece sitenin yapım aşamasında sayfasına geçtiğini gördüm. Domainin değeri yüksek fakat uzun süredir deaktif olduğunu düşünürsek, google için sağlam bir çalışma gerektireceği kesin. Domaine fiyat biçmek pek adetim değildir ama buradan birileri mutlaka belirli miktarlarda teklifler yapacaklardır.

"Muhabbet" adından dolayı sohbet sitesini çağırıştırıyor ama yakın olabilecek projeler düşünülebilir. Eğer bir sohbet sitesi olacak ve IRC sunucusu açılacaksa, köklü bir domain olmasından dolayı, şu an piyasadaki bilindik formatta bir sohbet site şablonunda olmamasını isterdim.

IRC Kültürünü taşıyan, shell fiirmalarına esir olmamış, güncel yazılımları kullanan, eski versiyon appletlere giydirme appletlerden uzak, örnek bir sunucu olmasını beklerim.

Olur da sadece web sitesi ile uğraşmak ister, sohbet girişini de yazılımlarına ve kendisine güvenen, son teknoloji ve yazılımları takip edip devamlı güncelleyen bir sunucuya bağlama düşüncesine girerseniz, yardımcı olmak isteriz
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Yakında geveze.com'u da açacağız inşallah

Her ne şekilde olursa, şimdiden hayırlı olsun.

Düşünce ve kafa yapımız aynı.
Bakalım aklımda var birşeyler umarım kafamdaki şeyleri gerçekleştire bilirim.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver