SOHBETLAF.COM MART AYI😸😺
Sohbetlaf.com
Mart Ayinda Gecen Komik Sohbet Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. D Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
<KaLp> Kedisi olan var mi :d
<KaLp> Birsey soracammm :o
<Rip> Bir kedim bile yok Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
<KaLp> Rip ;d
<Rip> : )
<Rip> Sorun ne peki
<Rip> KaLp
<KaLp> Rip degisik miyavliyor acaba niye anlamadim
<KaLp> Benim degilde
<KaLp> Sokak kedisi besliyorm
<KaLp> ;ddd
<Rip> Hımm
<Rip> Degısık mıvaylama nasıl oluor
<Rip> Miyav değilDe
<KaLp> Boyle nasil desem
<Rip> Miyöv mü dior
<Rip> Akciğer fiLmi lazım Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
<KaLp> Oyle gibi agliyoe gibi bagieiyor gibi
<KaLp> ;ddd
<AdiGe> KaLp Sorun Ne !! ?
<AdiGe> Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
<KaLp> AdiGe kedim degisik miyavlıyor ;d
<AdiGe> KaLp ee bulundugumuz aydan olsa gerek
<AdiGe> Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. ))
<KaLp> AdiGe ondan midir
<KaLp> 2 tane
<AdiGe> E herhalde yani
<KaLp> Bilmiyorm korkuyorum
<AdiGe> Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
<AdiGe> Korkma Sakij ol
<Sena> AdiGe Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. )))))))))))
__________________ GüzeL Bir Baharın Umudunu Taşır YüreğiM.. Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir. |