Cevap: Wp Sohbet Teması ( Mobil Uyumlu )
| ExCaLuBuR Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Sizlere bir adet daha ücretsiz sohbet teması paylaşıyorum , çok profesyonel olmasa da kullanan illaki çıkacaktır.
Wordpress sohbet temasının görseli ; [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Resim de görmüş olduğunuz responsive wordpress sohbet teması bir önceki açmış olduğum konuda ki sohbetsiz teması ile aynıdır , kurulumu ve ayarlarını sitesine kurmak isteyen olursa tarif edebilirim ..
Diğer temada da kısaca anlatmış olduğum gibi wordpress elementor eklentisi ile tema görünümünü bu hale getirebilirsiniz. Aşağıdaki linkten bakabilirsiniz .. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] | Temayı indirmedim ancak sanırım bu temayı kullanabilecek arkadaşın wordpress hakkında bilgisi olması gerekir. Tema için Elementor eklentisi kullanmak lazım. Ben farklı tasarım yapmıştırm.
demo: [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
__________________ Her insan, yapmadığı tüm iyiliklerden suçludur.” Voltaire |