Cevap: Forumkolik.Net - Son Gelişmeler
Esselam, [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ilk açıldığında itibaren aktif olarak destek verdiğim bi forum sitesi genel Forum sitelerinde çok aktif olamıyorum fakat Forumkolik'de hemen hemen tepeden tırnağa bütün yönetici dostlarımızın tanıdık olması ve ilk açılışından bu yana beraber olmamızdan oldukça keyif alıyorum. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] , @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] , @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] , @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] , @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]mon ve @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ile zaten sunucu gün içerisinde sürekli laflama fırsatı buluyoruz.
Emekleriniz çok değerli dostlarım umarım yayın hayatı süresince keyif alırsınız, şahsım adına ben Forumkolik'ten çok keyif alıyorum.
__________________ *Zafer asla mahvolduklarını zannedenler tarafından kazanılmaz. Alparslan TÜRKEŞ #dimetoKa |