20 Mayıs 2020, 02:40
|
#1 |
Çevrimdışı ~ Gevezeyiz.Net ~
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Gevezeyiz.net Web System Tanıtım
Gevezeyiz.net Web System tanıtım Web System üzerinden yapılan işlemler * Nick Kayıt edebilirsiniz. * Radyo isteklerinizi dj arkadaşlarımıza bildirebilirsiniz. * Hatalı ban ve atılan zlineleri xline kanalınadaki yönetici arkadaslarımıza bildirebilirsiniz. * Şikayet bildirimi yaparak şikayetlerinizi system kanalındaki yönetici arkadaşlarımıza bildirebilirsiniz. * Sunucu üzerindeki Ayın ve haftanın Helperini * Sunucu üzerindeki Help Kadrosunu görebilirsiniz. * Sunucu üzerindeki Online Helperleri görebilirsiniz. * Eğitim dökümanları hakkında bilgi alabilirsiniz. Web System Ana sayfamız üzerinden sunucumuzun radyosunu online olarak dinleyebilirsiniz. websystem bot kodlaması , system php @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] arkadaşımızın emekleriyle yapılmıştır kendisine emekleri için çok teşekkür ediyorum, ben sadece ana sayfa radyo, sayfa renklendirmeleri,kullanıcı bilgilendirme , sayfa yukarı cıkarma, ana sayfa sağ üst köseye türk bayrağımız gibi eklentileri yaptım. Web System sayfamızı ayrıntılı incelemek için http://system.gevezeyiz.net/ Web Systemi bot üzerinden incelemek için Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. face="Book Antiqua">irc.gevezeyiz.net Web System görselleri; [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Web system bot üzerindeki görüntüleri; [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
__________________ char *adres = [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] for(int i = 0; *(adres + i); i++) { putchar(toupper(adres[i])); } |
| |