Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19 Mayıs 2020, 15:03   #12
Ebru
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: IF-Kral Çıplak 13. Hafta Konuğu* Ebru

Che Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Tebrikler @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
IFle tanışman nasıl oldu?
Anne olmak nasıl bir duygu kısaca tarif edebilirmisin.

Teşekkür ederim @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
IFle tanışmam IRC ortamından geldi diyebilirim takıldığım son senelerimdi, bir arkadaş tavsiyesi ile geldim öylece kaldım. Güzel dostluklar kazandım, güzel vakit geçirdim iyiki gelmişim diyorum.

Anne olmak tarif edilmez bir duygu, mucize diyorum. Rabbimin gönderdiği hediye benim meleğim.. Anne olmak fedakarlık en başta çıkarsız koşulsuz sevgidir, aşktır kısacası evlat..

PySSyCaT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Schatjem tebrik ederimde ben simdi ne sorumki A’dan Z’ye herseyini biLiyorum..

MutLu aiLe oLmanin sirLarini anLat desem..?
(Suan bu konuya girip kisacasi seni kiskananLarin bazi yerLeri daha catLasin..)
Bide zor oLmadimi burdan kaLkip Turkiyede yasamak.. aLisabiLmen uzun surdumu..?
Hou van je Schatjem..

Mutlu aile olmanın sırrı mı bilmem ama en başta saygı, biribirine karşı anlayış bir de güven olursa sevgi zaten olur. Bir de çocuk ruhumuzu asla kaybetmemiz lazım, ınsanları değiştirmeden olduğu kimi sevmek kabullenmek bence schatjem.. Tabii illa her evde arada olur minik atışmalar, biri ateş iken diğeri su olmalı dengelemeli birbirini. Bir de ben zaten küs kalamam gülesim gelir, sevdiğime dünyayı dar edeceğime mutlu etmeyi tercih ediyorum: ) ayni kafa yapısında birisini bulduğu zaman insan o zaman her şey değişiyor..
Hım hım hım evet can alıcı soruya geldik: )
Türkiye'ye alışamadım çünkü yaşadığım büyüdüğüm ortamdan çok çok farklı. Kendi vatanında olsa senelerce sadece yaz tatillerinde gelip gitmeye gerçekten hiç benzemiyor. Sevdiğim adam için geldim onun için alışmaya gayret gösteriyorum mijn schoonheid.

Danger Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Tebrikler hangi takimlisin

Tabiiki Fenerbahçeliyim @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: ))

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver