Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15 Mayıs 2020, 14:14   #9
thelord
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: thelord - künye

Not Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] , sunucular sıraya dizilmiş başarılar diliyorum çok hoş bir künye.

çok sağol @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 'cuğum mersi cnm ,d

qüzeL Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Başarılar Güzel Künye

teşekkürler @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] sağolasın.

tugbu Nickli Üyeden Alıntı
Abimmmmmm abimmmmm

Yakışırrrrr varolll

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]mmm ccanmmm benimmm

RowDy Nickli Üyeden Alıntı
İlk seninle başladığım İRC alemine hala seninle devam etmek ayrı bir güzel kuzen en güzel zamanlar senin olsun
Keyifli İF dilerim

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'m benim kağıtta ezberlediğimiz komutlar varken süremedik sefasını ! Canımsın özüm ! Öpüyorum kalbinden ! !

Redworm Nickli Üyeden Alıntı
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kardeşim o künye yi beraber yaptık diye biliriz

Ve her zaman da sarsılmaz dostlukla beraber yapacağız
ömür vefa ettikçe.. Başarılar dilerim her iki hayatında da

Ah benim canım gardaşım, ibraaam bey sen bu alemde tanıdığın en kral delikanlısın ! Beraber gücümüz yettiğince hep beraberiz Reisim ..

bkz: Bayram dönüşü @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] mangal yalan olmasın tam takım orda olalım

Haydi inşallah oturup bir kaynatalım ..
Özlenen günlere inat ..

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver