Cevap: www.ayva.org & irc.ayva.org
| vioLeta Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. | Ben buraya yazmamış olduğumu şimdi fark ettim Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Nasıl yazmamisim şaşkınım.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] dostumun en sevdiği domain. Hatırası olarak yaşatılacak olması çok güzel. İlk günden bu yana her zaman destek olacagimi iletmiştim. Daha güzel günler görecek bu domain inşallah.
Maddi çıkar gözetmeksizin anılara sahip çıkan kardeşime başarılar diliyorum. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] yüreğin gibi olsun her şey. | @ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ablam desteklerini ve emeklerini herzaman ustumuzden esgirgemedigin için sana çok minnettar im sen yüreği koskocaman güzel sevdiğim bir ablamsin herzaman yanımızda durdugun için öncelikle sana sonrada İf yönetimine ve ailesine tesekkurlerimi bildiririm Ayva.ORG İrcd sunucusu olarak herzaman [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] yanındayız ve destekcisiyiz
Konu Danger tarafından (14 Mayıs 2020 Saat 04:30 ) değiştirilmiştir.
|