@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - Forumun çok eski üyelerinden, birebirde tanımıyorum..
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - Yeni üye olmuş, tanımıyorum kendisini.
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - Tanımıyorum.
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - Tanıyorum uzun zamandır, çoook eskilerden birilerini burada görmek güzel.
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - Uzun zamandır tanıyorum, sevilir kendisi. Şu ircte az gülmedik.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. iyiki varsın @
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ahaha
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] -
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
@
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - Kendisi ile yeni tanışma fırsatım oldu, iyi birisi olduğunu düşünüyorum.
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - Sanal alemde tanıdığım ve iyi dediğim nadir insanlardandır kendisi.
@