Konu: Dj-FaTiH
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08 Mayıs 2020, 23:36   #1
aNqaRaLi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Dj-FaTiH

İsim :FaTiH (Dj-FaTiH & Dj-aNqaRaLi & Dj-eFSaNe) 1 yıl veya 6 ay öncesine kadar sadece aNqaRaLi & eFSaNe Nickleriyle Alıyordum Yayın Şuan Dj-FaTiH ide ekledik kadromuza
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Soyisim:xxxx

Önceden bulunduğu IRC sunucuları: Geçmişe Silgi...

O sunuculardaki vasıfları: Dj founder & yardımcı & Dj

Şu anda aktif olduğu IRC sunucuları(varsa): [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Kendisi hakkında söylemek istedikleri: -Radyoculuk Bir Aşktır O Mikrofonun Başına Geçmek Gerçekten Çok
Mutlu Ediyor Beni Ve Severek Yaptığım Bir Hobi Diyelim Prof Değiliz Ama Elimizden Geldiğince Yayın Alıyoruz Birçok Sunucuda Bulundum Ama Şuan Kendi Radyomuzda Sizlerleyiz İnşallah En kısa Zamanda Bekliyoruz Yayın Alacağımız Zaman Forumumuzda Bulunan Yayındaki DJ'ler Bölümünden Konu Açılacaktır Teşekkür ederim Tarzıma gelecek Olursak Türkü ve ÖZGÜN MÜZİK ama tabiki nabza göre şerbet de verebiliyoruz Bazen Elimizden Geldiğince Dilimizin Döndüğünce İşte
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Hepinize Saygı ve Selamlar Olsun İnşallah..

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.

Konu aNqaRaLi tarafından (08 Mayıs 2020 Saat 23:38 ) değiştirilmiştir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet bizimmekan