Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08 Mayıs 2020, 23:03   #43
RomantiC
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Zurna.Net - Amatör Yönetimin Yaptığı Rezillik.

VaktiyLe Sunucumuzu YeniAçtığımız DönemLerde, ßir ßaşkası iLe Yaşadığmız ProbLem SebebiyLe Bu Arkadaş Araya Girmiş, ve Gelip Ben Şu kadar Yıldır SanaLdayım, Şu Lameri Tanırım, Bu Bilmem Kimi Tanırım, Ben Sinirlenirsem Şöyle Olur Böyle Olur Diye ZırvaLamış Durmuştu. IRC de Geçirdiğin Süre iLe Orantılı oLsaydı Adamlık, IF deki ve IRC deki Herkes MükemmeL Olurdu.

Zurna.NET'e GeLince. ßu Tür ßüyük Sitelerde Yetkili Oldugunuz Zamanlarda burnunuzdan KıL Aldırmazsınız, Önünüze Gelen Herkese Sinek Muamelesi Yaparsınız, Ama Bir zLine Yiynce Kıymaeti Koparırsınız. Siz Ne Kadar Uyanıksınız. Hayatım Boyunca Zurna.NET de Hiç Takılmadım, Yönetimlerinide Anlayışlarınıda Bilmem. Lakin Siz Site Açtık Şöyle Yapıcaz Böyle Yapıcaz Senide Davet Ediez vS Diyeceksiniz, Yönetimdeki Arkadaşlarda Ramazan Niyetine Size Dua mı Edecek. Bırakın Bu işLeri, Madem Bomba Gibi Gelecekmişsiniz, Kendi iŞinize Bakın. O Sunucudan Bu Sunucudan Eskileri ToplayaLım DüşüncesiyLe, Yani Kısaca Taşıma SuyLa Değirmen Dönmez Kardeş.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver