08 Mayıs 2020, 22:51
|
#1839 |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Cevap: Profilindeki 10 nicki yorumla (:
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ; Zeki,net,sırdaşım,dostum anlata anlata bitiremem :** @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ; Marackim ,arada aramıza buzlar girsede birbirimizi asla yedirmeyiz,iyi dosttur :* @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ;Oleeey yuvarlananpanda,yuvarlan! Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ; Genç anne,dünyalar tatlıısıı oğluşu var ikinizide çok seviyorum :* @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ; Asabidir bir o kadar şirin :* @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ; Sakindir,sevecendir,tertemiz bir kalbi var @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ; Avatar seçimleri çokzel vede oldukça şirin biri @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ; tatlı kıs :* @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ; Canım Erinsy foruma benim için kaydoldu ,pek bilmez buraları dflknfl SÇS :*
__________________ ..let's raise a glass or two to all the things i've lost on you.. |
| |