Bütün logları okudum. Herşeyi geçtim. @
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] yi bilirim iyi kötü 1998 ekim gibi bizde bu ortamlara başladık. Kim haklı kim haksız ortaya çıkar yada kimine göre çıkmıştır.
Ben sadece bu cümleye takıldım.
Zurna.NET in benim görüşümce bir bölüm açmanıza ihtiyacı yok. Ben zamanıdna IF de moderatör iken Zurna net den röportaj talebi istediğimde Zurna netin If e ilişkisi yoktur diyerek nazikçe ret ettiiler. Eyvallah saygı duydum. Ama sonra baktım ki @
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] arkadaşım Zurna net ten röportaj yapmış. Keyifle okudum eyvallah. Ama şu var o d zaman istemeyen Zurna.Net ekibi ne oldu da 1- 1.5 ay sonra röportaj verdi. Orası da muamma. Neyse benim tek takıldığım buydu. Yoksa kimin ne halt yediği umurumda değil. Eğer böyle bir sorun yaşandıysa Botu revize etsinler böylece kimse zan altında kalmasın. Ama şayet @
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] nin dediği gibi özel okuma varsa bu adiliktir. Kimsenin özeli kimseyi ilgilendirmez. Üstelik oradaki konuşmadaki kişilerden birisi de Zurna.Net in hali hazırda görevli admini. Değişik bir durum
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Hayırlı ramazanlar