06 Mayıs 2020, 10:43
|
#32 |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Cevap: Evde Kala kala bi hal.
Güle güle oturmak nasip olsun @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : )) çok işin var dost Benimde tek hayalim bu canım, tereddütlerimde var tabi. İllaki es verme zamanı yakalarsın @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] belki haftasonu günü birlik turlar yapabilirsin Kadınların ortak paydası bulunduu beyler! Yüzmek-güneşlenmek- sahilde yürümek- deli gibi eğlenmek
ancak ben bu yeni normal sistemden biraz ürküyorum : / Sen şimdiden yaşıyosun hayatı canım takibindeyim haha : ))
| BeLLa Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. | Kaprislerinden şikayet ettiğim müşterilerim 11 mayıstaaa sizi bağrıma basacağım sorryyyyy Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. affedin beni meğer ne çok seviyormuşum sizi Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. minnoşş müşterilerimmmm benimm Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. | Müşteriler demeeee deme o lanetli kelimeyi asdjasj banka personeli olarak evden çalışma sistemine geçtik geçeli bi nebze rahatım.
Hiçbi müşteriyi görmüyorum, çok az muhattabım, hiçbirini özlemedim Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Gerçekten napıcaz biz böyle bilemiyorum, alıştıkta eve. Bi tek evin yolunu unutmadım yani o derece
otelden farkı yoktu benim için :s sabah iş akşam ev- kitap uyku tekrar baştan.
__________________ kar havası gibisin dışarda, içimde elmanın dişlenişi. |
| |