Cevap: Esohbet.Net Ayıpı
iyi günler dilerim tüm if ailesine. Esohbet.net ayıbı konusunu yeni gördüm. Bu olay 1 ay öncesinde userlar imizdan birinin şikayetçi olması sonrasında fark edip anlık olatak müdahale edip yazı kaldırılmıştır. Ve tahminimce bu konuyu açıp şikayet eden aynı kişi. Konu operhelpe iletildiğinde yazının anlık olarak kaldırıldığınıda biliyor. Olay okadar duygusal anlatılmışki sanki tüm toplumla alay etmişiz havası verilmiş. Kimseye ne kastımız nede dalga geçecek bir durumumuz söz konusudur esohbet.net olarak yıllardır bu sektörde insanların daha rahat sohbet edebilmesi için elimizden geleni yapmaktayız. Eklenti toplumla dalga geçmek için eklenmemiştir. Sadece bu zorlu günlerde birazda olsa moral motivasyonu arttırmak için eklenmiştir. o yazıyı ekliyenin doktor olduğunu belirtmek isterim. İyi niyetli olduğunu oradaki herkes bilir. Ben kendim T.telekom fiber dönüşüm işinde hizmet vwrmekteyim. Bu esohbet ayıbı konusunda bizi yargısız infaz eden arkadaşlar siz toplumla dalga geçiyor eleştirileri yaparken (evinizde) birimiz hastanede toplumun sağlığı için birimiz de siz if e girip bizi eleştirebilesiniz diye sokağa çıkma yasağında bile özel görevlendirme ile sizleri daha hızlı internet sağlama amacıyla hizmet ettik. Görüldüğü gibi bizde istediğimizde işi duygusallaştırabiliyoruz. Açılan konu yanlıdır. Gelişime hizmet eden bir eleştiri değildir. İşin özünü kavrayıp mizah olduğunu fark eden arkadaşlar zaten gereken cevabı vermişlerdir onlara ve onlarla aynı düşünmeyenlerede teşşekkürlerimi iletirim. Hayırlı if ler |