Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02 Mayıs 2020, 00:49   #1
qeweSe
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
ESOHBET.Net DUYURU

Sevgili IF kullanıcıları, SiyahLim'ben kendi bilgilerimi hatırlamadığım için arkadaşımdan yazıyorum. Yıllardır bu sektör'de hizmet etmekteyim son 2 yıldır kullanıcılara yazılım ekibimiz ile daha şeffaf bir ortam hazırlamaya çalışıyoruz. Biraz öcne ESOHBET.Net ayıpı diye bir konu gördüm orada bota eklenenlerden bile yeni haberim oldu düşünüyorum ki coder'ler art bir niyetle bunu yapmamıştır. Hazır faliyette bulunan [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kısmında "KORONA" muhabbetlerini kendim yasakladım yeterince insanlar haberlerden, eşinden, dostundan bu muhabbetleri dinliyor ESOHBET'e sitres atmaya geliyor bir sohbet sitesinde bu konuların konuşulmasından bende rahatsızlık duyuyorum öneri ve eleştirilerinizi coder arkadaşlara ilettim.

Birde Esohbet'in kendi yazılımı olan [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] için görüş ve önerilerinizi dinlemek isterim

Konu Che tarafından (07 Mayıs 2020 Saat 11:57 ) değiştirilmiştir. Sebep: Dış linkler temizlendi

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver