Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01 Mayıs 2020, 23:01   #13
eiffel65
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Siber.Net Yeni Arayüzü

Siber.Net i web platformu olarak biliyorum @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] sağ olsun bahsetmişti hemen hemen her gün bakıyordum. Sonra @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kardeşim geldi sağ olsun yıllar öncesinden tanışıklığımız var @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] gibi bana IRC platformunu söyledi ve anında giriş yaptım. Hala oradayım. Güzel bir ekibi var bütün eski dostlar var. Gayet özverili çalışıyorlar. IRc dünyasının eski usül versiyonu oldular ve iyi ki oldular. İnşallah daima emeklerinin karşılığını alırlar Bu ara @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] seni de unuttum sanma
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
15 yıldır nickini bir türlü ezbere yazamadım
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Eski dostları, eski arkadaşları ve irc kültürüne emek vermiş insanları o platformda görmek güzel. Hepinizi seviyorum. Hepiniz değerlisiniz. Tüm dostlarımı, arkadaşlarımı Siber.Net e beklerim. Allah herkesin yolunu açık etsin.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver