Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27 Nisan 2020, 20:30   #19
KaNKa
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Sunuculardan User Çalmak Nedir ?

Risque Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Çoğu User yetki için gezer. Mesela adminlik için. Amaç sunucudan User atmak
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Takedown Nickli Üyeden Alıntı
bu tarz muhabbetler 2000 li yıllarda oluyordu evet ama şuan bu tarz tartışmalar komik geliyor

Şuan 14 sunucuya kendi özgür ve hür irademle giriyorum Herkes heryerde bulunabilir .
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] cevap gelince beni de dürtü ver

BLade1903 Nickli Üyeden Alıntı
gecenlerde benim basıma geldi skype bayan useri cagırmısın dedi adam skype sanane dedim reklam yapma dedi yuru git be dedim böyle cahillerde var reklam atma diyor skype reklamımı olur

şimdi konuyu actım diye bir cok sunucu sahibi arkadaş konuyu tam okumadıkları ıcın direk özelime gelip user çalacaksan başka kapıya diyorlar. Buna da saygı duyuyorum artık.
Ama user çalmayı da öğrendim arkadaşlar size förmülü verıyorum. kaydedin.

Sunucularda dostlarınız arkadaşlarınız vardır. Onlarda sizin bulundugunuz sunucuya geldiklerinde siz bu useri çalmış olursunuz. Bu kadar basit.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver