Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23 Nisan 2020, 12:31   #114
KaoS_04
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: SohbetLaf.Com

Stanter Kardesim öncelike selam olsun Burda elestiri yapmsin userin herzaman elestirisne acik biriyim ama Bir Dj kalkipta ben kürtçe turkce ing calmam diye bir lukdu yoktur Dj dedigin her telden calan biridir 2Ncisi ise Ben dj sorumlusuna dedim sana yayin vermesin diye. Gelip rica ediyon yayın istiyorsun dj arkadasta kuralari sana aktarıyor bunun neresi yanlis ? Sende kalkıp diyon ki ben kürtüm ama kürtçe calmam calmiyorsan ozaman nie yayin istiyorsun Benim sitemde kurt turk laz arap cerkezi hepsi birdir Ben ayrim yapan insandsn nefret ederim kardesim. Herseyden once insan insanlığını bilmesi lazim..

--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 22:31 -->-> Daha önceki mesaj 22:25 --

Tugbu hanim bence bir insanin lafi ile sitemiz hakında ki o dusuncenix yanlis gormeden insanlari tanimadsn bence bu dusunceye Sahip olmayin bizim sitede TURK KURT Laz her irktan inssn vardir ve hepsi ilede can ciger insanlariz Biz de Sadece şu vardır ayrimci insan aramızds tutmayız ve irk din dil düşmanlarını barindirmayiz..

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet bizimmekan