eskiden buralar bostandı.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Ya şimdi yine ters ters konuşacağım da hak eden bile yok ki :/
en son birisi "girmeyiver kardeşim, ergen ergen takılıyorsun zaten" demişti :ddd
biz senelerimizi verdik buraya da belki adam olur diye, olmadı. olmayınca da işte öyle banlayıp durdular kardeş.
behzat amirimin güzel bi sahnesi vardır, çok severim (gerçi şimdi yönetici gelir linki siler de olsun)
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
tam da ben
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.)))))
belki de birçoğunuz gibi birilerinin adamı olmadığımız için hor görüldük, banlandık, dışlandık. sıkıntı değil.
13 sene geçmiş üye olalı buraya. aktif olarak kullanmayı bırakalı da 7 sene geçmiş. şimdi niye böyle yazdım? Malum karantina günlerinde evde akşama kadar can sıkıntısına takılıp duruyoruz. Aklıma geldi, dedim ilk göz ağrım olan yere bi bakayım bi değişiklik var mı diye de şaşırmadım :ddd en son girdiğimde var olan 3 5 kişiyi de küstürmüşler.
sonra mesaj kutumda yukarıdaki mesajı görünce bu satırları yazmak istedim. Ehh bazılarınız gibi 2 3 gün takılıp, koftiden emektar rankımız yok ama biz de az emektar değiliz B-)