Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18 Nisan 2020, 18:06   #15
KaNKa
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Sunuculardan User Çalmak Nedir ?

Aytac Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Her insan istedigi yere gidebilir, onda sıkıntı yok.
Sunucudan user çalmak gidip adamın kanalında özellerde reklam yapıp kendi kanalına davet etmesidir.Örnek verirsek webten bir user girdi kanala daha yeni kanalda, o adam gidip onun özeline reklam yapıp kendi kanalına çekmesine user çalmak diyoruz.

Gardaş Özele reklam yapılsa da bir insan gitmek istiyorsa zaten durduramassın ki.

Not Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
hepsi corona dan @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ben gormyorum öyle insanları bile ;dd karantinaya dusdulerse user ariyolardir ;dd

Kesinnnn Koronaa dir

Emre Nickli Üyeden Alıntı
söylemleri okuyup guluyorum yıl olmus 2021 hala user calmavar simdi söle bişi var forumlar tanıtımlar paylasımlar yapılıyor buda bi reklam ama bide siteler arasi reklam var butur seyleri yablıs buluyorum bit userin bir siteye gidip site actık demesi ile bir userin kendi iradesi ile bir yere gitmesi farklı bişi ben bi userim istedigim yerde takılırm buna kımse bişi diyemez ama bir siteye dogrudan bir seklıde bosaltmak özellerde reklam atmak yanlıs bi tutum...

Sunucu da reklama eyw. Ona karşıyım zaten sacma. ama arkadaştır muhabbet eder ozelde benım mekana da gel der gıdersın. Buda normal birşeydir.

Tonyukuk Nickli Üyeden Alıntı
İsteyen istediği yere gider, ben öyle yapıyorum da işin içine reklam giriyorsa sıkıntı. 🤓

Aynen öyle

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver