Tekrar Dönüş
Merhaba arkadaşlar uzun süredir online olarak platformda ve internette yoktum kiminiz biliyor kiminiz bilmiyordur sağlık sebeplerimden dolayı malesef sizlerden ve internetten uzak kalmak durumunda kalmıştım.
Bu süre zarfı içinde mesaj atan arayan soran ve sormayan herkese teşekkürü bir borc bilirim :
toplamda 2,5 yıldır Hepatoselüler karsinom hastalığı ile savaş halindeydim ve 14.04.2020 tarihi itibaryla hastalığımı %98.45 yenerek taburcu oldum ve sahalara siz sevdiğim dostlarıma tekrar kavuştum bu yazıyı yazma sebebim hem bir tekrardan Selamün Aleyküm demek hem de yaşamış olduğum mutluluğu bir nebzede olsa sizlerle paylaşmak. bir yanlışımız olduysa affolla diyor ve TEKRAR MERHABA İF diyerek herkese iyi günler diliyorum Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Morfinlenmeye hazırız Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
__________________ Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir. |