Başarılı bir geçmiş... Alkışı hakediyor
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. DJ'liği özlersen kurması kolay
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Bu arada bizim satılma ihtimalimiz yok o konuda rahat olabilirsin
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
|
Sindy Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
İsim: Gülçin Soyisim: IF Şehir: Kırklareli Önceden bulunduğu IRC sunucuları: irc.doruk.net, irc.zurna.net, irc.sohbet.net, mircturk.com, irc.kardelen.gen.tr, irc.soyle.net, irc.chatfox.net O sunuculardaki vasıfları: Founder, DJ Sorumlusu, Op Şu anda aktif olduğu IRC sunucuları(varsa): yok O sunuculardaki vasıfları: yok Kendisi hakkında söylemek istedikleri: Doruk ve zurna zamanları sabah akşam yetmezdi gece de boşluklar da yayın yapardım. Kaç mikrofonlu kulaklık bozdum Allah bilir. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Normal şarkılarla başlardım oyun havalarıyla bitirirdim yayını kanalda halay çekerdik. Zamanın da dinleyicilerim ile çok eğlenmiştim. Umarım bir gün yine heveslenirim yayın yapmaya..
|