[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Vişneli Limonata Tarifi İçin Malzemeler
4 adet limon
2 su bardağı vişne
1 su bardağı şeker
1 adet misket limonu
2 su bardağı su
Vişneli Limonata Tarifinin Püf Noktası
Rendelenirken beyaz kısımlarını kullanmayın. Limonatanıza acımtrak bir tat verir.
Vişneli Limonata Tarifi Nasıl Yapılır?
3 limonun kabuklarını rendeleyin ve kabuksuz haliyle doğrayın.
1/2 su bardağı şeker ve 1 su bardağı suyla beraber kaynayıncaya kadar pişirin.
Tel süzgece alarak posalarını süzdürün.
Vişnelerin çekirdeklerini çıkarın ve 1/2 su bardağı şeker ve 1 su bardağı suyla kaynayana kadar pişirin.
Pişen vişne sosunu blender yardımıyla püre kıvamına getirin.
Püre kıvamına gelen vişnelerle, limonları bir sürahinin içinde birleştirin. 1 limonun suyunu, vişne tanelerini ve lime parçalarını ilave ederek, bol buzla sunumunu yapın. İşte bu kadar, afiyet olsun!
Vişneli Limonata Tarifinin Servis Önerisi
Dilerseniz vişne püresini buz kalıplarında dondurabilir ve buzlarla beraber sunum yapabilirsiniz. Sürahinizi doldurana kadar su ilave edebilir veya serinliğini buza bırakabilirsiniz