Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09 Nisan 2020, 19:42   #22
Rhytia
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: COVID-19 Türkiye yayılım haritası gerçeği yansıtıyor mu?

Diğerlerini bilmem de sağlık bakanına güvenim tam.
Evde oturmayıp, sokak sokak gezen insanların sorumluluğunu devlete yüklemek bana biraz acımasızlık olarak geliyor. Evde oturmayıp derken işe ya da zorunlu dişarı çıkanlardan bahsetmiyorum. Sokağa çıkma yasağı gelmeliydi buna katılıyorum fakat YASAK GELMEDI diye de çıkıp gezmek nedir? Işi olan işine, ticaret yapan yoluna gitse keşke..1 aydır evdeyiz ölmedik ćok şükür.

Napalım ? Virüs girdi oldu TÜM DÜNYA ÜLKELERIN de olduğu gibi olmasa iyiydi ama oldu. Biraz da herkes kendini izole etmeyi öğrenecek. Bir örnek vereyim; herkes görüp izlemiştir. Berberlere yasak geldi ama depoda traş yapan berber yakalandı. Alın size yasak. Devlet bir yasak getirdi ama insanlar uymuyor. Evde oturmayı bilmekdikten sonra devlette bir yere kadar.

Virüsü bir atlatalım, bir ferahlayalım da yine siyaset yaparız, yine birbirimizi eleştiririz, yine kavga ederiz ama şuan tek derdimiz virüsle mücadele olmalı. Herkesin çoluğu çocuğu ailesi var. Herkese sağlıklı günler dilerim arkadaşlar.

Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.

Pırlantaların en değerlisini içimde taşıyorum o da VİCDANIMDIR.
BizimMekan.com

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet sohbet